Internet marketing

Wat is een telefoon zonder lader! Wat is een website zonder SEO? Lees meer

INTERNET MARKETING VOOR MEER KLANTEN?

Laat je bedrijf groeien met effectieve internetmarketing. Wij zorgen voor meer bezoekers, meer leads en meer klanten. Met meer dan 13 jaar ervaring hebben wij alle kennis in huis om je te helpen. Op vele manieren kunnen wij je business laten groeien. Samen bepalen we de perfecte strategie. Wat kunnen wij voor je betekenen? We kunnen jouw website en bedrijf hoger in Google krijgen, een Google Ads (voorheen Google AdWords) campagne inrichten, starten met remarketing, de conversie van je website verhogen, een social media, campagne opzetten, nieuwsbrieven scrhijven en zeker nog veel meer. Wellicht zeggen al deze benamingen je niet direct wat. Bel of mail ons en wij adviseren je uiteraard graag.

GRATIS WEBSITE EN INTERNET MARKETING SCAN

Je wilt graag weten waar je staat ten opzichte van je concurrenten? Wat is de beste strategie om te zorgen voor meer klanten en leads? Laat ons een gratis website en internet marketing scan uitvoeren. We brengen duidelijk in kaart waar je kansen liggen! Neem contact met ons op voor een gratis scan. Dit gebeurt altijd op basis van een '0-meting'. Want "meten is weten"!

HOGER IN GOOGLE

Je kunt op twee manieren hoger in Google komen. Via Google Ads (voor heen was dit AdWords, adverteren via Google) of door hoog in de normale zoekresultaten te komen. Meer dan 98% van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine. Inzetten op Google via online marketing zorgt voor nieuwe potentiële klanten die je website bezoeken. Dit kun je allemaal bijhouden in Google Analytics. Mocht je daar hulp bij nodig hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn gecertificeerd!

REMARKETING

Uit diverse onderzoeken blijkt dat mensen vaak niet direct een beslissing maken op het internet. Ze zijn vaak in de 'oriëntatiefase'. Met remarketing doe je het volgende: zodra mensen op de website geweest zijn plaatsen we een cookie. Vervolgens kunnen we je bezoekers volgen op het internet. In een juiste dosering worden zeer herkenbare banners getoond. De kracht van herhaling wordt toegepast. Zodra mensen wel in de beslissingsfase zitten is er een veel grotere kans dat ze jou kiezen dan een ander. Uit diverdse onderzoeken blijkt dat remarketing zorgt voor 70% meer kans op leads/verkoop. Dit is uiteraard gigantisch!

WEBSITE CONVERSIE VERHOGEN

Je krijgt bezoekers naar je website maar deze worden niet omgezet in klanten? Uiteraard is dit heel erg zonde. Dit kan namelijk aan allerlei zaken liggen. Mensen zijn op het internet heel kortstondig. Veelal in enkele seconden bepalen ze of ze verder zoeken of contact opnemen. De kleinste details zorgen voor bezoekers die je website weer verlaten. Afbeeldingen die je doelgroep niet aanspreken, teksten die niet (fijn) leesbaar zijn, te weinig of niet de juiste contactmogelijkheden. Laat ons je website verbeteren voor een hogere conversie. Al jaren lang ervaren we dat dit echt werkt!